Oosteinde 22 9466 TA Gasteren
  Maandag t/m Vrijdag - 09:00 t/m 17:00

Over Power-Teq

Wie wij zijn

Na 20 jaar werkzaam zijn geweest als rayonmanager bij de John Deere importeur Louis Nagel in Nijmegen heb ik het bedrijf Power-Teq op 15 november 2011 opgericht.

Als eerste zijn we gestart met de import en verkoop van de hoogwaardige kwaliteit Wehde dubbele membraanpompen uit Duitsland. Naar aanleiding van de vraag van klanten zijn wij vervolgens op zoek gegaan naar beveiligingssystemen voor de pompen.

Bij alle door Power-Teq verkocht producten draait het om kwaliteit en after-sales, dit vinden wij belangrijk. Wij kiezen ervoor om producten die in Europa zijn ontwikkeld en geproduceerd te verkopen. Bij beide fabrikanten zijn de grondbeginselen van hun producten de hoogste kwaliteit, milieuvriendelijkheid, zekerheid in after-sales hoofdzaak, dit past  bij de strategie van Power-Teq.

Programma

Trackeye beveiligingssystemen:

Voor de objectbeveiligingssystemen zijn wij distributeur van het betrouwbare merk Trackeye uit Denemarken. Door het brede producten programma, de hoogwaardige kwaliteit en de modernste technologieën van de in Denemarken ontwikkelde Trackeye producten hebben wij hier voor gekozen. Door het uitgebreide producten programma van Trackeye kunnen wij in vele gevallen een maatwerk oplossing aanbieden om uw kostbare bezit zo goed mogelijk te kunnen beveiligen. Wij zijn met de Trackeye beveiligingssystemen actief in de meerdere marksegmenten zoals bijvoorbeeld, werkmaterieel, kranen, shovels, knikladers, hoogwerkers, transporters, tuin en park machines, landbouwtractoren, scooters, motoren, quads, auto’s, campers, aanhangwagens, trailers, kostbare ladingen enz. Voor montage op locatie in Nederland zijn wij een samenwerking aangegaan met een

KIWA-SCM gecertificeerd inbouwbedrijf.

Wehde Fluisterpompen:

Wehde,,Fluisterpompen” staan bekend om hun eenvoud, betrouwbaarheid en lage kostprijs per draaiuur. De in Duitsland geproduceerde dubbele membraanpompen zijn al vele jaren een begrip in de markt. Met het oog op de toekomst zijn de pompen standaard voorzien van een zware uitvoering geluidskast met een opvang-container om eventuele lek vloeistof op te vangen.

Ook wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk brandstof- energieverbruik te minimaliseren. Pompen worden daarom rechtstreeks vanaf de fabrikant Wehde naar de eindgebruiker vervoerd.

Shopping cart

0

Geen producten in de winkelwagen.

Hit Enter to search or Esc key to close