POWER - TEQ

Lute Pieters
Oosteinde 22
9466 TA Gasteren

06 - 22821747
LPieters@power-teq.nl
www.power-teq.nl
Uw winkelwagentje bevat geen artikelen

Gebruikt

HIGH-QUALITY-USED - John Deere Machines

Inruil machines

Als nieuwe machines te kostbaar zijn geworden voor uw budget dan kan een gebruikte machine een goed alternatief zijn. Door de vele contacten in de tuin- en parkbranche kan POWER-TEQ.NL bemiddelen in aankoop voor goed onderhouden gebruikte John Deere Tuin en Park Machines. Als u interesse heeft voor een inruil John Deere Compact-Tractor, Frontmaaier, een Gator-Transporter dan bent u bij POWER-TEQ.NL aan het juiste adres.

Aanbod

Het aanbod van goede kwaliteit gebruikte John Deere machines is groot. POWER-TEQ.NL kan beschikken over een steeds wisselende voorraad jonge (occasions - demo) machines op een vertrouwd adres. POWER-TEQ.NL heeft de beschikking over een ruime, steeds wisselende voorraad gebruikte John Deere machines in meerdere uitvoeringen.

Interesse?

Als u interesse heeft voor een bepaald type machine of tractor dan is het van ieders belang dat u van te voren aangeeft wat u verwacht van het product.

Vul hieronder de benodigde gegevens in om de voor u de geschikte gebruikte tractor uit de beschikbare voorraad te vinden.
U ontvangt van POWER-TEQ.NL per mail een antwoord op uw zoekactie. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch contact opnemen met ondergetekende .

- Klik hier voor Informatie aanvraag
- Klik hier om enkele John Deere machines te bekijken